18 Aprilie 2018Sursa: IPJ GORJ

TINERI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU FAPTE DE VIOLENȚĂ

La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Ţicleni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat de 47 de ani, din oraşul Tg Cărbuneşti, în timp ce se afla în incinta unui cafe-bar din oraşul Ţicleni, pe fondul consumului excesiv de alcool, a adresat injurii şi expresii jignitoare unor tineri de 17 ani, din oraşul Ţicleni, care au ripostat şi l-au agresat fizic. În urma incidentului bărbatul agresat a suferit mai multe leziuni, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. 

În continuarea cercetărilor în dosarul penal, de către polițiști din cadrul Poliției Orașului Țicleni și Serviciului de Investigații Criminale Gorj, a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore pentru 3 tineri de 17 ani și unul de 18 ani, din orașul Țicleni, cercetați pentru infracțiunile de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduşi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj. Ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Tg. Cărbuneşti, instanţa dispunând față de aceștia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În cauză s-a întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.