17 Iunie 2017Sursa: IPJ GORJ

TINERI REȚINUȚI DE POLIȚIȘTI PENTRU FAPTE DE VIOLENȚĂ

 

La data de 15 iunie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Târgu Cărbuneşti au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie de 55 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul că 3 persoane au pătruns fără drept în locuința sa și au exercitat acte de violență asupra membrilor familiei, după care cele trei persoane au părăsit locul faptei cu un autoturism. În urma conflictului trei victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La data de 16 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Gorj, în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj, au continuat cercetările privind infracțiunea comisă de către autori necunoscuți pe raza comunei Turburea, fiind reținuți pentru 24 de ore, 3 tineri din județul Dolj, urmând ca în data de 17 iunie a.c., să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești cu propuneri legale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violente, violare de domiciliu, distrugere și tentativă la infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal.