SĂPTĂMÂNA PREVENIRII CRIMINALITĂȚII EDIȚIA I 2018

În perioada 21-24 mai 2018 polițiștii de prevenire din cadrul I.P.J. Gorj desfășoară activități circumscrise săptămânii prevenirii criminalității, ocazie cu care sute de cetățeni vor beneficia de recomandarile și informațile menite să reducă riscul victimal.

Detalii

PROGRAME ŞI STRATEGII 2016

- Programul pentru prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, se desfăşoară în anul 2016, având ca scop pregătirea antiinfracţională şi antivictimală a populaţiei în vederea diminuării riscului victimal.

Detalii

Proiectul „Copilărie fără delincvenţă”

 În perioada  Octombrie 2014 – Martie 2015, la nivelul Inspectoratului de Poliție Judeţean Gorj se desfăşoară activități pentru implementarea Proiectului „Copilărie fără delincvenţă”, proiect inițiat de către Inspectoratul General al Poliţiei Române – Institutul Pentru Cercetarea și Prevenirea Criminalității în colaborare cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

Detalii

Activităţi desfăşurate în luna Decembrie 2014 în Campania „Copilărie fără delincvenţă”

Au fost organizate 2 activităţi informative, împreună cu lucrătorii SIC şi reprezentanţii DGASPC Gorj, reprezentanţii ,,Consiliului de prevenire a delincvenţei”, prezentări teme pe videoproiector / dezbateri, distribuire de pliante cu informații și recomandări, pe linia prevenirii delincvenţei juvenile şi victimizarea minorului, cu elevii din cls. VI - VII-a la Şcoala Gimnazială „Voievod Litovoi”, pentru conştientizarea acestora în vederea diminuării riscului victimal şi prevenirea implicării elevilor în comiterea de fapte antisociale, prevenirea absenteismului şi abandonului şcolar, beneficiari 58 elevi.

Detalii