15 Septembrie 2017Sursa: IPJ GORJ

ACTIVITATE PREVENTIVĂ LA CENTRUL DE COPII CU DIZABILITĂȚI

 

Polițiștii gorjeni au desfăşurat  o activitate informativ – preventivă la Complexul de Recuperare pentru Copiii cu Dizabilități Târgu-Jiu, denumită generic ”A venit toamna, promovăm învățătura, mișcarea sportivă, respectarea regulilor de circulație”.

La data de 15 septembrie a.c., polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat mai multe activități interactive cu beneficiarii centrului de recuperare, constând în mișcare sportivă, moment de poezie, spectacol de pantomimă, spectacol de muzică populară şi uşoară. La aceste activități au participat aproximativ 100 de copii, părinți şi asistenţi maternali.

În cadrul activităților au fost prezentate și informații cu privire la circulația pe drumurile publice, fiind distribuite orare cu tematică rutieră. Totodată, participanţii la activități au putut viziona și demonstraţiile efectuate de către polițiști cu cei 2 câini, precum şi autospecialele şi tehnica din dotarea Poliției Române.

Polițiștii de prevenire au fost sprijiniţi de polițiști din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Criminalistică, Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu și reprezentanții Complexului de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Târgu-Jiu.

Acţiunile de prevenire vor continua. 

 

Galerie foto