19 Iunie 2017Sursa: IPJ GORJ

INFRACȚIUNI RUTIERE

La data de 17.06.2017, polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana şi ai Postului de Poliţie Padeş au identificat în trafic un bărbat, de 38 de ani, din comuna Godineşti, în timp ce conducea pe DJ 672 Câlcești, un tractor cu o remorcă, fără ca aceasta să fie înmatriculată/înregistrată pentru a fi pusă în circulaţie pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

La data de 19.06.2017, polițiștii Serviciului Rutier au depistat un tânăr de 27 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe str. Lotrului din Târgu-Jiu, având dreptul de a conduce suspendat.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, a rezultat o concentraţie de 0.19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.

La data de 18.06.2017, polițiștii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tg-Cărbuneşti au depistat o tânără de 17 ani, din comuna Prigoria, în timp ce conducea un autoturism pe D.C. Prigoria, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, autoturismul fiindu-i încredinţat un tânăr de 20 de ani, din orașul Târgu-Cărbuneşti, care se afla pe locul din dreapta al autoturismului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis e conducere și încredințarea unui autovehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane ce nu deține permis de conducere.