16 Aprilie 2018Sursa: IPJ GORJ

REȚINUT DE POLIȚIȘTI PENTRU FAPTE DE FURT

La data de 14 aprilie a.c., Poliţia Municipiului Târgu-Jiu a fost sesizată de un bărbat de 64 de ani, din localitate, administrator al unei societăți comerciale din Târgu-Jiu, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns într-o autoutilitară proprietatea societății, parcată la reședința de la domiciliul a conducătoului auto de 37 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, de unde au sustras 38 bucăți cașcaval de 1,5 kg și 134 pachete biscuiți, cauzându-i un prejudiciu de 1.200 lei. 

În urma activităţilor specifice desfășurate de către polițiști a fost identificat un bărbat de 40 de ani, din comuna Milcovul, județul Vrancea, în timp ce se deplasa pe raza municipiului Târgu-Jiu pe o bicicletă cu bunurile sustrase. Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor și stabilirea întregii activități infracționale a acestuia. Bunurile au fost recuperate și predate societății păgubite.

De asemenea, în urma continuării cercetărilor s-a stabilit faptul că bicicleta a fost sutrasă de bărbat din scara unui bloc de locuințe din municipiul Târgu-Jiu și aparține unei femei de 45 de ani.

În baza probatoriului administrat în dosar s-a dispus măsura reţinerii bărbatului pe o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârsirii infractiunii de furt calificat.